BOOTCAMP 2019

PEPPKAMPEN BOOTCAMP 11-12 MAJ I HÖGBO BRUK

Varmt välkommen till en fullspäckad helg i Högbo Bruk den 11-12 maj. Denna helg är till för dig som gillar träning, god mat, härlig gemenskap och avkoppling. Jag som skapat detta event heter Marita och är för dem allra flesta "känd" som maritathorell2.0 på Instagram och som grundare av hälsoutmaningen Peppkampen. Denna bootcamp är för alla, vare sig du känner till mig eller inte. Huvudsaken är att du gillar träning och härlig gemenskap - men vem gör inte det?

 

Med mig denna helg har jag min fantastiska kompanjon, kollega och nära vän Martina som till vardags driver salong Creative Cuts tillsammans med mig. Martina gillar också att träna och som de frisörer vi är så älskar vi att ha många bollar i luften och att träffa nya människor. Tillsammans lovar vi att ni alla kommer att känna er hjärtligt välkomna, oavsett om ni reser tillsammans med en kompis eller ensam. 

 

Med oss denna helg har vi den eminente föreläsaren Gustaf Wikström, Åsa och Felicia från Träningsvarvet samt Maria från Mamovement som alla tillsammans kommer att ge dig en helg att minnas och längta tillbaka till!

PROGRAM PEPPKAMPEN BOOTCAMP

Vi finns för dig denna helg!

MARITA THORELL

 

Driver Instagramkontot maritathorell2.0 och hälsoutmaningen Peppkampen. Utbildad kostrådgivare och personlig tränare. Frisörföretagare sedan 10 år tillbaka och initiativtagare till Peppkampen Bootcamp.

 

Det är jag som håller i trådarna och det är till mig du anmäler dig och ställer eventuella frågor. Jag kommer givetvis att finnas på plats för dig under hela helgen och jag kommer dessutom att hålla mitt livs första föreläsning (nervös!), samt ett svettigt träningspass för er allesammans.

 

Föreläsningen kommer att handla om min egen viktresa, hälsoutmaningen Peppkampen och givetvis kommer ni även få chansen att ställa era frågor till mig, då och under resten av helgen...

GUSTAF WIKSTRÖM
GUSTAF WIKSTRÖM

MARTINA ÅKERBLOM

 

Jobbar till vardags som frisör men fungerar även som Maritas högra hand genom livet. Därför var det givet att Martina fick förfrågan om att leda denna Bootcamp. Martina är även mycket kunnig gällande en av de stora folksjukdomarna IBS och brinner för att dela kunskap om detta. Med facit i hand borde hon ha fått tid till en helt egen föreläsning, men det får vi sikta på till framtida events.

 

Under Bootcampen kommer Martina finnas där för er deltagare och även leda ett gruppträningspass tillsammans med Marita. Under jumpingen kommer hon också att leda grupp 1 under en spännande gruppaktivitet där fina vinster utlovas...

GUSTAF WIKSTRÖM

 

Arbetar som coach, föreläsare och företagsutvecklare. Gustaf är utbildad coach via Skandinaviska Ledarhögskolan samt utbildad inom ledarskap och företagsutveckling via Uppsala Universitet.

 

Jag fick flera tips om att Gustaf är en grym föreläsare så det känns såklart extra roligt att ha honom med oss en stund på lördagen.

 

Gustaf kommer att föreläsa om hur du kan leda och stärka dig själv genom bland annat fokus på självförtroende och självkänsla, hur du sätter personliga och professionella mål, hantering av rädslor, hur du kan förändra din attityd till positiv och hur du skapar hälsosamma livsmönster. Detta vill ni INTE missa!

GUSTAF WIKSTRÖM

FELICIA ÖJEMARK WIIK

 

Frilansande instruktör som leder ett 20-tal klasser varje vecka på bland annat Träningsvarvet i hudiksvall. När Felicia mötte Jumping fitness så var det kärlek från första "studsen". Hon bestämde sig omedelbart för att ta jumpingen till Hälsingland där hon nu är dess främsta ambassadör.

 

ÅSA BJÖRKE

 

Gymägare och gruppträningsinstuktör med lång erfarenhet i flera dicipliner. Åsa har tillsammans med Felicia tagit Jumping till nästa nivå och de kör cirka 10 klasser i veckan och trycket är enormt.

 

Jumping

Tillsammans kommer de att leda ett roligt, effektivt och skonsamt träningspass på studsmattor till pulserande musik. Jumping är 3 gånger så effektivt som jogging och ger snabba resultat så räkna med att svettas ordentligt!

MARIA APEL

 

PT sedan 13 år tillbaka. Maria driver tränings- och hälsoföretaget Mamovement där hon själv jobbar tillsammans med sina 2 anställda.

 

Maria kommer att finnas med oss under söndagen och erbjuder följande:

 

Workshop - Styrka i 3 rörelseplan

Under denna workshop kommer ni att lära er hur våra kroppar är byggda och hur vi bör tänka för att stärka upp hela vår kropp. Vi mixar föreläsningen med många praktiska moment så att ni kommer att få svettas samtidigt som vi lär oss en massa nytt.

 

Löpträning

Här jobbar vi utomhus i grupp och alla kan delta. Vi startar med uppvärmning och löpskolning för att sedan gå vidare till löpteknik. Vi avslutar med att svettas ordentligt med hjälp av kortare löpintervaller. Alla jobbar på sin nivå, från nybörjare till van!

GUSTAF WIKSTRÖM

SPONSORER PEPPKAMPEN BOOTKAMP VÅREN 2019!

Vi vill tacka de sponsorer som ställer upp med innehåll till goodiebags, bidrag till vinster samt redskap till träning. Utan er skulle inte denna helg bli riktigt lika fantastisk. Klicka gärna på loggorna för att komma till respektive hemsida!

info@maritathorell.com Peppkampen AB

Godkänd för F-skatt

Orgnr: 559177-1125