Onlinecoaching

Onlinecoaching - FULLSATT 2018!

Äntligen kommer jag på efterfrågan att kunna erbjuda personlig onlinecoaching! Jag anpassar upplägget efter dina personliga mål och förutsättningar, men kommer enbart att kunna erbjuda ett mycket begränsat antal platser.


Liksom utmaningen Peppkampen är det viktigt för mig att inte erbjuda strikta kostscheman då jag strävar mot en hållbar livsstilsförändring, och jag tror inte att någon klarar av att äta 100% strikt i all evighet. Jag vill ge dig verktygen för att lyckas gå ner i vikt och sedan stanna där genom att förändra din nuvarande kosthållning. Jag arbetar med ett proffessionellt kostdataprogram där du som klient registrerar alla dina dagar under vår tid tillsammans och där jag som kostrådgivare kan följa upp dig och ge feedback. Det är otroligt viktigt för mig att följa dig som klient under hela resans gång. Du äter helt vanlig mat, och får tillgång till min receptbank med över 100 näringsberäknade recept + ytterligare cirka 400 recept från kostdataprogrammet. Du kommer att få uträknat hur mycket du ska äta under en dag, och sedan håller vi oss till detta. Jag är med dig hela vägen!


Min tanke är att du som klient ska kunna välja om du vill komplettera din nya kosthållning med träning, eller om du enbart vill starta upp med kostdelen. Det finns också möjlighet att enbart köpa ett individuellt anpassat träningsschema.

Här finner du aktuell prislista för dig som bokar onlinecoaching under 2018. Vid intresse vill jag att du fyller i nedstående formulär så återkommer jag till dig inom kortIntresseanmälan onlinecoaching 2019!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godkänd för F-skatt

Orgnr: 559177-1125