Anmälningsformulär

Anmäl dig till Peppkampen med start den 7:e januari!

Har du bestämt dig gör att göra en livsstilsförändring tillsammans med andra motiverade deltagare? Bli en Peppkampare i vår du också! Fyll i formuläret så skickas en faktura till angiven mailadress inom ett par dagar, du kan därefter välja att betala fakturan via bankgiro eller direkt med swish. Anmälan är bindande efter att betalning är gjord och några pengar kommer inte att återbetalas. Observera att platserna är begränsade så det är först till kvarn som gäller!


Det är helt frivilligt att delta i själva pristävlingen. Om man vill göra det så måste man skicka in uppgifter om mått, vikt samt bilder på sig själv enligt instruktioner innan utmaningen drar igång. Dessa bilder kommer bara att publiceras OM du blir en av dem 10 finalisterna. Oavsett om du vill delta i pristävlingen eller ej måste du ändå ange ditt medgivande till detta i formuläret.

Innehåll Peppkampen våren 2019

500 platser, pris 1600:-

  • Tillgång till kost- och träningsregistrering i ett proffessionellt kostdataprogram med dina personliga grunduppgifter. Du kan ställa frågor till Marita direkt i programmet

 

  • Tillgång till Peppkampens egna receptbank med över 100 näringsberäknade recept, + cirka 50 vegetariska recept skapade av Alexandra Unstad + ytterligare cirka 400 näringsberäknade recept direkt från Nutrition Data.

 

  • Exklusiva träningswodar skapade av Heat76 (träning för hemmabruk med kettlebells som enda redskap)

 

  • Tillgång till Peppkampens livsmedelsbank med över 200 "tveksamma" livsmedel/maträtter

 

  • Kompendiet "Peppkampen - så lyckas du gå ner i vikt med periodisk fasta och vanlig mat"

 

  • Medlemsskap i en gemensam Facebookgrupp (mycket uppskattat)

 

  • Peppmallar att skriva ut och kryssa i för hand

 

  • Chansen att vinna pengar om du blir en av finalisterna!

OBSERVERA!

Fyll i anmälningsformuläret fullständigt. Jag behöver dina uppgifter samt din korrekta e-postadress för att kunna skicka ut en faktura. Fakturan betalas till bankgiro eller med swish inom 5 dagar!

 

 

Anmälan stänger den 5:e januari eller tidigare om utmaningen blir fullsatt!

Anmälningsformulär

 
 
 
 
 
 
Ja!
 
Ja!
 
 

Godkänd för F-skatt

Orgnr: 559177-1125