Finalister hösten 2018

Finalister hösten 2018! Grattis Therese Åström till förstaplatsen!

Josefine Wijkman - 10,7kg, peppkampen_jossan

 

"En dag i Augusti fick jag nog av alla ursäkter och bortförklaringar och bestämde mig för att anmäla mig till Peppkampen, ett beslut jag inte ångrar. Denna resa har gett mig en annan syn på träning och kost och resulterat i en viktnedgång på cirka 10 kilo. Viktnedgången har lett till ökad energi, ett gladare jag och utmattningsdepressionen jag fick 2016 är mycket bättre. Jag har lärt mig att man klarar sig utan kvällssnacks som annars varit min stora bov, och jag tycker numera att träning är roligt. Resan har inte varit lätt, det kan nog alla som gjort en viktresa hålla med om, men resultatet är värt allt. Jag är inte färdig än, men en bra bit på väg. Detta är starten på mitt nya hälsosamma liv!"

Anna Erenlöf - 18,5kg, anna_peppkampenhosten2018

 

"Jag var mycket skeptisk till konceptet från början och tänkte "jaha, ytterligare ett sätt att gå ner i vikt och sen gå upp allt igen", men så FEL jag hade. När motivationen brustit har jag gått in och kollat andra medlemmars inlägg och blivit peppad igen, jag blir mållös varje gång. Målet var att förändra kosten rejält, vilket fastan och alla grymma recept har hjälpt mig med. Från att äta 2 fullstora tallrikar blir jag numera mätt på en normal tallrik. Jag känner äntligen av min mättnadskänsla. Förut kunde jag inte ens raka benen i duschen, då jag hade svårt att andas när jag böjde mig ner. Humöret har blivit mycket bättre och energin finns där. Jag kan nu springa utan att tro att jag ska dö. Även min IBS-mage har blivit mycket bättre. Jag känner enorm glädje över vad Peppkampen har gett mig!"

2:a plats
2:a plats
2:a plats

Therese Åström - 16kg, peppkampen_tessan

 

"I samma stund som jag bestämde mig för att anmäla mig till Peppkampen bestämde jag mig också för att jag skulle ge allt, både med kost och träning. Jag bestämde mig för att alltid fokusera på målet, i varje stund då träningen kändes övermäktig och i varje beslut kring kosten jag stod inför. Att alltid ha fokus på målet har gjort att jag idag stolt kan säga att jag gett allt - det kan ingen ta ifrån mig. Jag har följt konceptet till punkt och pricka, inte en gnutta onyttigt har passerat mina läppar, ingen alkohol, jag har ätit periodisk fasta samt tränat hela 64 hårda träningspass. Jag har kommit igång med löpningen. Utöver detta har jag byggt upp min metala styrka. Jag har gjort ett hårt arbete med kropp och knopp och bevisat att jag kunde ta kontrollen över min kropp, både fysisk och psykiskt!"

VINNARE AV PEPPKAMPEN HÖSTEN 2018!
VINNARE AV PEPPKAMPEN HÖSTEN 2018!
VINNARE AV PEPPKAMPEN HÖSTEN 2018!

Sandra Olsson - 18,4kg, minpeppkamp

 

"Jag har aldrig sett Peppkampen som en tävling utan snarare en utmaning. En utmaning som jag tagit på allra största allvar. Jag är stolt över att jag gett mig själv chansen att få bästa möjliga resultat vilket har resulterat i en viktminskning på cirka 18 kilo på dessa 14 veckor. Dessa extrakilon påverkade min vardag enormt och särskilt när det kommer till tröttheten. Jag är så glad att jag anmälde mig till utmaningen och tack vare stöd från min familj, Marita och andra Peppkampare har jag hittat en ny livsstil. Under resans gång satte jag upp delmål som jag med glädje har kunnat bocka av vilket gjorde mig ännu mer peppad att fortsätta. Idag är jag 7 kilo från att nå mitt slutmål, en total viktminskning på 25 kilo och jag kommer inte ge mig förrän jag är där!"

Kristina Ivarsson - 19,8kg, peppkampen_kristina

 

"Jag har alltid varit en godisråtta och ett kakmonster och alltid haft en massa ursäkter. Därför ville jag testa Peppkampen för att få bukt med mina problem. I somras kände jag att min övervikt bromsade mig i vardagen och jag bestämde mig för att ta tag i saken. Jag ville bli en mer vältränad och hälsosammare version av mig själv. Trots en fullspäckad kalender ville jag visa att ingenting är omöjligt och det har smittat av sig på dem i min närhet. Jag har följt Peppkampens träningsschema och har tack varit konceptet kunna äta samma mat som resten av familjen, utan att behöva laga särskild mat till mig själv. Jag följde konceptet, kämpade hårdare än jag från början trodde var möjligt, tappade vikt och tog ett stort steg mot en hälsosam framtid!"

4:e plats!
4:e plats!
4:e plats!

Jessica Henriksson- 13,6kg, peppkampen_jessica

 

"Oavsett hur det går i tävlingen har jag vunnit den största vinsten - jag har fått tillbaka min livsglädje, efter många år med självhat och otrolig missnöje över min egen kropp. Jag kan nu se mig själv i spegeln och tycka att jag fasen inte är så dum ändå utan faktiskt ganska grym och för mig är det en rejäl vinst. Peppkampen gav mig inte bara minskade kilon, utan också en mycket bättre självkänsla. Det har varit en tuff resa, lite som en dans på lego. Men på köpet har hag blivit en bättre mamma, en gladare kollega och en bättre sambo. Ja har fått ett bättre humör och mycket mer energi. Livet känns helt plötsligt så mycket roligare. Tänk att 14 veckor kan ge en så mycket!"

Christer Larsen - 17,3kg, chrislarsen_87

 

"Jag hade tappat nästintill all min självkänsla. Kopplat till min övervikt hade jag diagnosen sömnapné som tvingade mig att sova med andningsmask. Jag hade konstant rädsla att drabbas av diabetes, cancer och andra kostrelaterade sjukdomar. Sist men inte minst var jag osäker och ledsen i mig själv. Peppkampen ändrade på allt. Jag kunde äta vanlig mat inom fastefönstret och ändå gå ner i vikt. Jag kom i kontakt med otroligt många inspirerande människor, som varit ett stort stöd för mig. Jag har haft en fantastisk resa med en viktnedgång jag inte trodde var möjlig på så kort tid, jag är dessutom fri från min sömnapné. Men den största segern finner jag inom mig. Jag är numera en ännu bättre make, vän och kollega. Jag är helt enkelt en bättre version av mig själv!"

3:e plats!
3:e plats!
3:e plats!

Amanda Westermark - 11kg, aamandaa2.0

 

"1 vecka efter mitt bröllop fick jag åka in akut pga magsmärtor, något som visade sig vara en cancertumör. Det resulterade i att jag försökte dämpa min ångest med sötsaker, dagligen. När jag fick nys om Peppkampen tänkte jag att det var min chans att hitta tillbaka till mig själv. Peppkampen har ändrat mitt tänk helt och hållet, från att vara en soffpotatis har jag nu tränat 4-5 dagar i veckan. Vissa dagar har jag bara velat krypa ner under täcket och äta godis, men har istället tränat och känslan efteråt är oslagbar. Jag har blivit piggare, starkare och framförallt så mycket gladare. Jag har lärt mig skillnaden på när jag är hungrig och när jag bara är sugen på nåt. Jag har vunnit så mycket på denna resa och än är den inte slut. Jag har börjat tro på mig själv och helt enkelt hittat en fungerande livsstil!"

Sofie Wixell - 9kg, sofiewixell

 

"När jag hoppade på Peppkampen var målet att äntligen bli av med mina mammakilon. Självförtroendet var inte på topp och jag ställde mig frågan hur jag skulle lyckats med detta med fyra barn, ett heltidsjobb och studier på sidan om. Men jag gav det en ärlig chans. Idag, 14 veckor senare är jag så tacksam att jag hoppade på denna utmaning. Min kropp mår så mycket bättre, och med lite vilja så klarar man allt. Jag har inte bara förlorat vikt, utan även vunnit tillbaka mitt självförtroende. Idag har detta blivit min livsstil och är inte bara någo jag gjort för stunden. Med detta vill jag säga att alla kan göra en förändring och jag är så glad att jag vågade ge detta en chans. Jag är så stolt över min resa trots att den bara börjat!"

Julia Norden - 13kg, juliaanorden

 

"Jag har så länge jag kan minnas alltid varit en "guitter". En sån som alltid gett upp, så fort saker och ting blivit jobbiga. Nu står jag här, 14 veckor senare, utan ett enda snedsteg, hela 13 kilo lättare. Jag är så stolt över mig själv som inte gett upp trots motgångar, och som faktiskt lärt mig att säga "nej, tack". Jag har varit mån om att stötta mina medmänniskor och det har varit en fröjd att få höra vilken inspiration man är för andra. Det har fått mig att kämpa ännu hårdare. För varje dag som gått har jag vuxit ännu mer som person och egentligen har jag redan vunnit. Jag har fått tillbaka mitt självförtroende och min självkänsla, och den största vinsten måste väl ändå vara att jag lärt mig att älska mig själv igen. Jag känner mig redan som en vinnare, tack vare Peppkampen!

5:e plats!
5:e plats!
5:e plats!

info@maritathorell.com Peppkampen AB

Godkänd för F-skatt

Orgnr: 559177-1125