Sommarpeppen

Sommarpeppen 22 april - 17 juni (8 veckor)

På hög efterfrågan öppnar jag nu upp för "sommarpeppen". Konceptet är liksom Peppkampen - mycket enkelt och består kortfattat av att äta Periodisk fasta 16:8 kombinerat med vanlig mat. Givetvis undviker vi allt som inte gör hälsan gott så som godis, bakverk, glass, bröd, alkohol och läsk. Maten bestämmer DU som Peppkampare alltid själv men till hjälp får du tillgång till hundratals recept genom kostdataprogrammet Nutrition Data.


Denna omgång startar på annandag påsk och avslutas lagom till midsommarveckan (och kanske semestern?) i juni, och till skillnad från originalet Peppkampen så pågår denna utmaning "endast" i 8 veckor. Åtta veckor att finslipa på det sista inför sommaren. I denna specialomgång tävlar man dock inte om några priser, utan "bara" om en bättre hälsa, därav det reducerade priset. Detta ingår:  • Tillgång till (frivillig) kostregistrering i det proffessionella kostdataprogrammet Nutrition Data, med möjlighet att ställa frågor direkt i programmet. Där kan du även registrera vikt och mått.
  • NYHET! Ett 8 veckor långt träningsschema bestående av gym och kondition. Övningarna i schemat finns att beskåda i kostdataprogrammet, och passar därmed även nybörjare.
  • Personlig viktplanering, med tips på hur du lägger upp den perfekta viktminskningsplanen samt en mall att fylla i.
  • Tillgång till Peppkampens egna livsmedelsbank innehållandes över 200 "tveksamma" livsmedel och maträtter.
  • Tillgång till Peppkampens mycket uppskattade receptbank med över 100 näringsberäknade recept + cirka 50 vegetariska recept skapade av Alexandra Unstad + ytterligare cirka 400 andra näringsberäknade recept direkt från Nutrition Data. Peppkampens egna recept är generellt mycket enkla att laga med ganska få ingredienser, anpassade för hela familjen.
  • NYHET! Peppkampens nya t-shirt, i en galet läcker färg!
  • Sist men inte minst - en gemensam PEPPANDE Facebookgrupp där vi stöttar varandra fram till målgång, något som är mycket uppskattat av deltagarna själva.


Träningsschemat är ett allmänt upplägg som passar de flesta, nybörjare som mer gymvana. Schemat består ungefär 50/50 av styrka VS kondition, där konditionsmängden ökas veckovis. Du behöver tillgång till ett gym för att kunna använda dig av schemat. Observera dock att det inte finns något krav på att gymma under utmaningens gång, så detta är enbart är en bonus för dig som vill ta Peppkampen till en helt ny nivå. Jag rekommenderar dock alltid att man försöker röra på sig minst 30 minuter dagligen.


Pris 995:-


Anmäl dig HÄR!

info@maritathorell.com Peppkampen AB

Godkänd för F-skatt

Orgnr: 559177-1125