Anmälan är öppen NU, pris 1495:-


Du anmäler du dig och betalar direkt med swish eller kort på Twiiks hemsida. Du får direkt  därefter en kod skickad separat till din mail för att kunna ansluta dig till appen!


KVITTO TILL ARBETSGIVARE

Om du vill ha få ett kvitto på ditt köp Peppkampen kan du hämta ut det direkt i appen. För att hämta ut ett kvitto gör du så här: Gå in i Twiik appen under "Mer" fliken och "Betalningar", välj period och tryck sedan på "Skicka kvitton". Nu skickas ett kvitto på ditt köp till den mailadress du har kopplad till ditt Twiik-konto. 


FRISKVÅRD

Du kan även betala med friskvårdsbidrag från Actiway, Epassi, Wellnet samt Benify. Sök bara upp "Twiik" i friskvårdsportalen för att betala/delbetala via dem. Du kommer sedan att få ett separat mail från Twiik med vidare instruktioner för göra ev. slutbetalning eller för att koppla upp dig till programmet.


OBSERVERA!

Mailet med instruktioner från Twiik kan dröja upp till en vecka i semestertider. Mailet skickas till den mail du har kopplat till ditt friskvårdskonto, dvs kanske din arbetsmail. Mailet kan också hamna i skräpposten så ta för vana att titta även där.


Anmälan stänger 1 vecka efter startdatum, måndagen den 6:e sep kl. 16.00


TIPS!

När du blivit uppkopplad till programmet, titta gärna på passen träningsupplägget men provkör dem inte. Om du trycker på start och avslutar tr'äningspasset, är passet förbrukat och du kan inte köra det igen. Givetvis kan du redan nu bekanta dig med appen, genom att skriva in dagens träning, vikt osv...