LÄS MER OM

ANMÄLAN OCH INNEHÅLL

VÅRENS OMGÅNG STARTAR MÅNDAGEN DEN 8:E JANUARI.


KOSTNAD 1495:-

INNEHÅLL


Du får tillgång till hela upplägget genom Twiiks app. Det är i appen du hittar kompendiet, tävlingarna och träningen. Det är också i appen som vi kommunicerar med dig både genom att skicka ut hälsningar men också genom vår chat.


  • Du deltar (frivilligt men gärna) i vår gemensamma Facebookgrupp för stöttning och pepp längs hela resans gång. En länk till Facebookgruppen kommer att skickas ut genom appen några dagar före starten.

  • Du får tillgång till vårt uppdaterade kompendie som innehåller ett eget stycke med goda kostråd och tips. Den föråldrade "livsmedelsbanken" har slopats. Kompendiet finns i appen några dagar före startdagen och innehåller allt du behöver veta för att kunna köra konceptet.

  • Du får tillgång till 2 olika träningsupplägg som du kan läsa mer om här på hemsidan. Träningen ligger i appen ungefär en vecka före start. OBS! Om du råkar köra igång passet och markerar det som utfört är det förbrukat och går ej att starta igen.
  • Du som fullföljer konceptet kan delta i den stora pristävlingen och ha chansen att vinna 5000 kronor (före skatt) i finalen.
  • Du kan veckotävla varje vecka och ha chansen att vinna presentkort.
  • Du kan skriva till oss (genom chatten) precis när du vill, och får oftast svar inom kort.


ANMÄLAN


Du anmäler du dig på Twiiks hemsida och betalar direkt med swish, kort eller faktura. Fakturan betalas inom 14 dagar och kan även delas upp på 3, 6 eller 12 månader. Du får direkt därefter en kod skickad separat till din mail för att kunna ansluta dig till appen! Mailet kan hamna i skräpposten.


ANMÄL VIA FRISKVÅRD (LÄS HELA TEXTEN)

Du kan även betala med friskvårdsbidrag från Actiway, Epassi, Wellnet samt Benify. Sök bara upp "Twiik" i friskvårdsportalen för att betala eller delbetala via dem. Efter din inbetalning kommer du få ett separat mail från Twiik med vidare instruktioner för göra ev. slutbetalning eller för att koppla upp dig till programmet. OBSERVERA att mailet kan dröja några dagar, särskilt i semestertider och under helger. Mailadressen till Twiiks support är support@twiik.me, och det är dit du ska vända dig med dina eventuella frågor kring anmälningsprocessen.


KVITTO TILL ARBETSGIVARE

Om du vill ha få ett kvitto på ditt köp för Peppkampen kan du hämta ut det direkt i appen. För att hämta ut ett kvitto gör du så här: Gå in i Twiikappen och tryck på ikonen (profilbilden) längst uppe i det vänstra hörnet. Scrolla ner till "betalningar", välj period och skicka sedan kvitton. Nu skickas ett kvitto på ditt köp till den mailadress du har kopplad till ditt Twiik-konto.

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss via e-post om du undrar över någonting.

STÄLL DIN FRÅGA!

 
 
 
 
unsplash