Nästa omgång av Peppkampens startar måndagen den 4:e januari


Nästa omgång av Peppkampen kommer bli något mycket speciellt. Grundkonceptet kommer att vara detsamma, men alla tekniska delar har uppdaterats. Vi kommer att fortsätta äta enligt periodisk fasta 16:8 metoden kombinerat men helt vanlig mat. Vi kommer även fortsätta med våra motiverande veckotävlingar och stötta varanda i vår Facebookgrupp.


Nyheter våren 2021

Efterlängtad app


En av de största nyheterna är Twiik-appen. Här kommer allt som rör Peppkampen att finnas. 

Träningsschemat, recepten, livsmedelsbanken, kompendiet osv. Du kan även kommunicera direkt med Peppkampen i appen och få notiser vid svar.

Du kan även registrera all träning direkt i appen, samt dina mått och din vikt! Allt samlat på ett och samma ställe! I appen presenteras även veckans uppdrag samt vinnarna.


Uppdaterad livsmedelsbank


Ni gillar tydlighet och det ska ni få. Livsmedelsbanken innehållandes vilka livsmedel vi äter, hur ofta och inte alls, kommer att uppdateras och publiceras i appen några dagar före starten.


Är du osäker tar du bara upp telefonen och kikar, vart du än befinner dig!

Samarbete med Pischa Strindstedt


Ojojoj! Det här är kanske det bästa som har hänt Peppkampen hittills! I vårens omgång kommer du att kunna träna efter ett skräddarsytt träningsschema designat för Peppkampens deltagare. Och inte nog med det, passen finns direkt i appen. Hur smidigt som helst!


Vem det är presenteras den 16 november!

Receptbank med över 100 recept!


I Peppkampen äter vi "helt vanlig mat". Du kan alltså äta precis vilken mat du vill (förutom pommes/friterat). Men för att göra din vardag lättare bjuder jag på över 100 lättlagade och goda recept.


Smaklig spis!

Vill du delta i Peppkampen våren 2021?


I vårens omgång finns 1000 platser, och det är som vanligt först till kvarn som gäller. På anmälningsdagen fredagen den 27:e november kommer anmälan att öppna upp klockan 08.00. Anmälan stänger 4 dagar efter startdatum, fredagen den 8:e januari vid midnatt!


Vårens omgång kommer att kosta 1595:- och betalas direkt vid köp med kort eller swish. Efter genomfört köp kan du enkelt ladda ner ett kvitto som underlag till din arbetsgivare för att nyttja friskvårdsbidraget om så önskas. Du kommer även att kunna betala med ditt friskvårdsbidrag från Epassi eller Actiway! Läs mer under fliken "Anmälan"!