Välkommen till en fullspäckad omgång med tränings- och rörelseglädje!

I höstens omgång väntar den kanske bästa träningen hittills i Peppkampen. Coach Micke från Hoforsboxen har tagit fram 4 pass i veckan exklusivt för Peppkamparna, som funkar oavsett om du vill träna hemma eller på gymmet. Passen är svettiga, varierande och framförallt ROLIGA!


I höst erbjuder vi också yoga för första gången i Peppkampens Historia. Det är underbara Johanna Frances som kommer att bjuda på ett LIVE-pass i vår gemensamma Facebookgrupp varje vecka med olika fokusområden och varierande längd. Passen kommer att sparas för dig som inte har möjlighet att delta live.

Innehåll hösten 2022, kostnad 1495:-

Start-up LIVE

Söndagen den 4:e september klockan 18:00 kör vi en LIVE på Peppkampens Instagram där vi går igenom konceptet, och svarar på era frågor om Peppkampen.Missa inte detta!

Grymma träningspass!

Varierande, svettigt och roligt är ledorden inför höstens omgång av Peppkampen.Träningen kan anpassas till din egen nivå och passar ALLA, vana som ovana!

Yoga med Johanna

En efterfrågad nyhet som vi är stolta över att kunna lansera. Passen har olika fokusområden varje gång och varierar i längd.


Ger dig en fantastisk möjlighet att bara gå in i dig själv och koppla av en stund varje vecka!

Community, det bästa redskapet för att lyckas

En sluten facebookgrupp kommer att finnas för Peppkampens deltagare. Det är också i Facebookgruppen yogapassen kommer att hållas varje vecka.


Detta är det bästa redskapet för att lyckas hela vägen fram!

Veckotävlingar med chans att vinna presentkort

Vi fortsätter vi med de populära veckotävlingarna med utmaningar som varieras från vecka till vecka. Givetvis räknas Mickes pass alltid som ett godkänt tävlingsbidrag.


Du kan vinna presentkort från bland annat ICA, Stadium, Jula, H&M mm.


Vinnarna slumpas fram!

Pristävling med vinster för 40 000 kr

Skicka in dina före- och efterbilder för att ha chansen att tävla i den stora pristävlingen. Vinstplan vid minst 500 anmälda deltagare;


1:a pris - 16 000 kr, 2:a pris - 12 000 kr, 3:e pris - 8 000 kr, 4:e pris - 4000  kr


Det är deltagarna själva som röstar fram vinnarna. Vinstsummorna är före skatt och beskattas som lön!