Anmälningsformulär

ANMÄLAN PEPPKAMPEN VÅREN 2020


8 VECKOR MELLAN 20 APRIL - 14 JUNI

Gör som hundratals andra, bli en Peppkampare du också! Fyll i formuläret så skickas en faktura till angiven mailadress inom kort, håll utkik även i skräpposten då vissa fakturor tenderar att hamna där. Du kan betala med swish, till bankgiro eller med friskvårdsbidrag från Epassi, Wellnet & Actiway. Du kan även delbetala med friskvårdsbidraget, välj då Actiway, Wellnet eller Epassi i anmälningsformuläret så kommer vidare instruktioner per e-post.


Pris 995:-

Har du deltagit i Peppkampen våren 2019, Sommarpeppen 2019 eller Peppkampen hösten 2019 och fått en faktura via Bokio?. Då erhåller du 50:- rabatt på avgiften. Glöm ej att ange detta i formuläret nedan, för att rabatten ska gälla.

Anmälningsformulär

 
 
 
 
 
 
 
 
Ja!
 
Jag godkänner detta!
 
 

OBSERVERA!


På vissa enheter kan formuläret strula. När du klicka på "SKICKA!", så ska det komma en text under formuläret som förklarar att du är anmäld. Det kan även vara så att du inte fyllt i formuläret fullständigt, scrolla upp för att se om något är rödmarkerat. Prova annars att skicka in formuläret från en annan telefon/dator.


Fyll i anmälningsformuläret fullständigt. Jag behöver samtliga uppgifter samt din korrekta e-postadress för att kunna skicka ut en faktura.


Har du ej fått någon återkoppling inom 1 vecka så går det bra att skicka in dina uppgifter igen.

 

 

Godkänd för F-skatt

Orgnr: 559177-1125

© 2020 Copyright Peppkampen AB