Sommarpeppen

SOMMARPEPPEN MED VINSTREGN!

  Vill du trimma till kroppen inför sommaren 2020? Då kanske Sommarpeppen är något för dig!


  Sommarpeppens koncept är precis som vanliga Peppkampen men tiden är nedsatt från 14 till 8 veckor. Vi äter vanlig mat inom ramen för periodisk fasta 16:8-metoden, samtidigt som vi undviker sådant som inte gör hälsan gott.


  Omgången startar måndagen den 20 april och avslutas måndagen den 15 juni, lagom till midsommar!


  I Sommarpeppen skickar vi inte in några före och efterbilder. Istället ligger fokus på veckoutmaningarna som i vår är fullproppat med vinster från Peppkampen och dess huvudsponsorer. En veckoutmaning kan till exempel vara att du ska ta en 30 minuters promenad måndag-fredag och lägga ut på din Instagram. Varje promenad räknas som 1 tävlingsbidrag och du kan således tävla med 0-5 bidrag per vecka, eftersom varje enskilt bidrag räknas. På helgen presenteras veckans vinnare samtidigt som ett nytt uppdrag presenteras. Med andra ord så vinner du en bättre hälsa, oavsett om du kammar hem några priser eller inte. 


  Innehåll Sommarpeppen, pris 995:-


  • Kompendiet "Så lyckas du gå ner i vikt med PF 16:8 & vanlig mat - skriven av Marita.
  • Tillgång till Nutrition Data, med möjlighet att ställa frågor direkt i programmet. I kostdataprogrammet finner du även massor av recept från Peppkampen.
  • Tillgång till Peppkampens uppdaterade livsmedelsbank, innehållandes livsmedel tidigare deltagare haft funderingar om. Livsmedelsbanken hjälper dig att reda ut hur du ska förhålla dig till mat och dryck under dessa 8 veckor.
  • En gemensam peppande Facebookgrupp där vi stöttar varandra fram till målgång, något som är mycket uppskattat av deltagarna själva, och förmodligen det bästa redskapet för att lyckas.


  Veckotävlingar med vinstregn


  Sommarpeppen präglas av vinster. Det enda du behöver är ett öppet Instagramkonto där du postar veckans utförda uppdrag, tex en promenad på minst 30 minuter eller att gå 10 000 steg dagligen, så är du med i utlottningen av fina vinster från Peppkampen och dess huvudsponsorer.


  Givetvis kommer utmaningarna att anpassas efter förutsättningarna under rådande corona-tider. Peppkampen kommer dessutom att ge förslag på hemmaträning OM vi sätts i karantän, eller om gymmen håller stängda.


  Veckotävlingarna är upplagda på ett sätt som passar dem flesta, och kräver inte så mycket tid. Det kan vara bra med en klocka eller stegräknare som visar steg men oftast finns det inbyggt i dagens smarta telefoner. Till telefonerna kan ni ladda hem tex runkeeper eller Funbeat som summerar era aktiviteter.


  Med lite tur kan du vinna flera priser under utmaningen, dock max 1 vinst per vecka. Observera att stjärnvinsterna från Cura of Sweden och Sudio enbart kan vinnas en gång per deltagare. Men ingen går lottlös, den största vinsten är ju trots allt att du har investerat tid i bättre hälsa! 


  Huvudsponsorer och vinster


  Peppkampens sponsorer sponsrar tillsammans med vinster till ett värde över 35 000:-. Utöver det kommer även Peppkampen sponsra med produkter varje vecka men även med kontanter. Hur stor kontantsummorna blir baseras på antalet deltagare och presenteras i samband med att utmaningen dragit igång.


  I rådande Corona-tider reserverar sig Peppkampen för eventuella uteblivna utskick från Peppkampens sponsorer. Det kan hända att något företag inte längre har ekonomisk möjlighet att bidra, eller går i konkurs. Det kan även dröja något längre tid för vinsterna att bli utskickade i vissa fall, då varorna kanske inte nått lagret. Vinsterna rapporteras var 14:e dag till sponsorerna. I de fall en vinst eventuellt skulle utebli, skickar Peppkampen en t-shirt istället (men nu håller vi tummarna att det inte blir så).


  Cura of Sweden (STJÄRNVINST max 1 per deltagare)


  Ingen har väl missat täcket som tagit Sverige med storm? Förbättra din hälsa och sömnkvalitét med Nordens Populäraste tyngdtäcke. Cura sponsrar med 4 täcken värde mellan 1695-2695:-/st.

  Cura of sweden
  Cura of Sweden
  Cura of Sweden

  Sudio (STJÄRNVINST max 1 per deltagare)


  Jag vågar påstå att detta är de läckraste trådlösa hörlurarna på marknaden.  Hörlurarna kommer i en praktisk dosa med 35 timmars batteritid och du kan välja mellan färgerna vit, svart, rosa och blå. Sudio sponsrar med 4 par trådlösa hörlurar av modellen "Tolv" till ett värde av 1195:-/st.

  Sudio
  Sudio
  Sudio

  Gorilla Sports


  Gorilla Sports erbjuder proffessionell träningsutrustning till schyssta priser. På hemsidan hittar du alltifrån yogamattor och hopprep till ett brett sortiment för hemmagym. Gorilla Sports sponsrar med totalt 8 vinster (en per vecka) och vinnaren får välja mellan ett hantelset, ett kettelbellset 4, 8, 12 kilo, en spikmatta, en viktväst på 5 kilo, en chinsstång eller ett gymgolv. Vinsten är värd mellan 439-899:-/st.

  1gorilla
  2gorilla
  3 spik
  viktväst 4
  chinsstång
  7gorilla

  Swegmark of sweden


  Du har väl inte missat de BÄSTA sport-bharna på marknaden? Som pålitlig sponsor ser vi även Swegmark som generös sponsor av Peppkampen. Varje vecka kommer en vinnare att få välja en valfri sport-bh från hemsidan. Min personliga favorit är Courage, vilken blir din? Vinsten är värd mellan 399-499:-/st.

  Swegmark
  Swegmark
  Swegmark

  Hårologi of Sweden


  "Alla hår är unika", det vet jag som hårolog. Som frisör är jag extra glad att få presentera mitt favoritmärke Hårologi som en av sponsorerna av Peppkampen. Jag har dessutom själv fått handplockat mina 2 favoriter som jag tror passar dem flesta. Första produkten är ett silikonfritt värmeskydd, ett måste för alla er som fönar eller värmebehandlar håret. Sedan följer min absoluta favorit "Shine & Gel" med också, som ger precis den där fantastiska glansen ditt hår behöver, utan att tynga ner eller belasta håret med silikoner. Produktkitet är värt cirka 500:- och lottas ut varje vecka.

  Hårologi
  Hårologi

  Blendme


  En portabel mixer till dina smoothies hemma, på jobbet eller varför inte ute i naturen? Hur Peppkampen-vänligt låter inte detta?! Mixern laddas via USB och en laddning räcker upp till 12 gånger. Energiboosten Blendme Pro finns i blå, lila, rosa, svart, grön eller röd - vilken färg väljer du?! Blendern är värd 499:- och lottas ut varje vecka under hela utmaningen!

  Blendme
  Blendme
  Blendme
  Blendme

  Lohilo


  "Strawberry lime", "Bali beach", "Paradise Kiwi", "Lemonade" eller kanske "Unicorn dreams", vilken smak är du? Dessa berikade sockerfria, läskande drycker kan hamna hos dig med lite tur, kanske flera veckor till och med? Lohilo sponsrar med 1 blandat flak dryck varje vecka under hela utmaningen värde 399:-/st

  Lohilo
  Lohilo
  Lohilo
  Lohilo
  Lohilo
  Lohilo
  Lohilo
  Lohilo
  Lohilo

  Smart Planering


  Smart planering har tagit fram marknadens solklart bästa kost- och träningsdagböcker. Oavsett vilken träningsform du gillar vågar jag lova att du hittar en dagbok som passar just dig. Välj mellan exempelvis "Den STORA träningsdagboken", "W.O.D boken", "den STORA matdagboken" eller varför inte en "aktivitetsdagbok". Varje vecka lottar vi ut 1 vinnare som får välja en valfri bok ur det breda sortimentet på 10 böcker. Vinsten är värd mellan 195-295:-/st

  Smart Planering
  Smart Planering
  Smart Planering
  Smart Planering
  Smart Planering
  Smart Planering
  Smart Planering
  Smart Planering
  Cura of Sweden
  Lohilo
  Smart planering
  Swegmark of Sweden
  Hårologi
  Sudio
  Gorilla Sports
  Blendme

  Anmälan är nu öppen, pris 995:-. Tidigare deltagare som fått en faktura via Bokio erhåller 50:- rabatt.


  Platserna är begränsade till 500 stycken deltagare!

  Godkänd för F-skatt

  Orgnr: 559177-1125

  © 2020 Copyright Peppkampen AB