SHOP

SHOP - PEPPKAMPEN

Kost & träningsdagbok

Den optimala träningsdagboken för dig som på ett roligt sätt vill hålla koll på vad du äter och vad du tränar. Passar dig som äter enligt Periodisk fasta 16:8-metoden. Bläddra bland bilderna nedan för att se vilken av böckerna som passar din träning bäst. Kostsidan är densamma. 2 bokmärken ingår!

Kost & träningsdagbok - styrketräning, 349:-

1 styrka
2 styrka
3 styrka
4 styrka
5 atyrka
6 styrka
7 styrka
8 styrka
9 styrka
10 styrka

Klicka på bilderna för förstoring!

Kost & träningsdagbok funktionell träning/crossfit, 349:-

smart
2 styrka
3 styrka
4 styrka
5 atyrka
6 styrka
7 styrka
Crossfit 2
Crossfit 3
10 styrka

Klicka på bilderna för förstoring!

2-pack shakers, 149:-

700 ml shakers att dricka vatten eller annan vätska ur. Perfekt på gymmet eller i spinningsalen. Fri från DEHP & BPA. Tål maskindisk. Finns i Blått, grönt, lila och rosa.

Peppkampens t-shirt, 239:-

Superskön funktions t-shirt i svart med Peppkampens logga fram och bak. Perfekt under träningspasset, promenaden eller bara hemma i soffan. Upplevs som normal i storlek, men ta en storlek större om du är osäker. 

Peppkampens träningslinne, 259:-

Grymt snyggt träningslinne i dammodell med figurnära passform. Peppkampens logga på bröstet. Kan upplevas små i storlek, då modellen är nätt. Ta gärna en storlek större. 100% Polyester.

linne 1
linne 2
linne 3
linne 4

Klicka på bilderna för förstoring!

Peppkampens vindjacka, 349:-

Omåttligt populär promenadjacka som kan användas året runt då det inte är minusgrader. Vattenavvisande material med lätt värmande foder på insidan. Peppkampens logga både fram och bak. 100% polyester.

jacka 1
jacka 2
jacka 3
jacka 4
jacka 5

Klicka på bilderna för förstoring!

Minibands, 59:-/st

Minibands i motsånd "Heavy" eller "Extra Heavy".

Maritas kokbok "Helt vanlig mat", 249:-

Snabb, god och enkel mat som hela familjen gillar. Samtliga recept är kaloriberäknade, med angivet proteininehåll. I boken finns också tips på hur du kan ändra ingredienserna i recepten för dig med känslig mage - IBS. Samtliga recept har en bild kopplas till sig för inspiration.

BESTÄLLNINGSFORMULÄR

Fyll i formuläret nedan med dina adressuppgifter. Fyll sedan i vad du önskar beställa. Om du beställt något som kräver färg/storlek, fyll även i dessa fält- annars lämna dem tomma.


OBSERVERA! Beställda kläder kommer endast att faktureras OM dom finns hemma i rätt storlek. Finns klädesplagget du beställt ej med på fakturan betyder det att det tyvärr tagit slut.


LEVERANSINFORMATION! Samtliga ordrar kommer att skickas EFTER att fakturan är betald i den ordning jag administrerat dem, det kan ta upp till en vecka. Fakturan har 3 förfallodagar och kan betalas till bankgiro eller med swish. Du kommer att få en bekräftelse på att ditt paket är skickat så snart jag mottagit och administrerat din inbetalning. Det går bra att hämta sitt paket i Bomhus, Gävle, vilket anges i formuläret nedan. Jag kan även leverera utanför Sverige, men då står du som kund för fraktkostnaden (som varierar beroende på beställningens innehåll).

 
 
 
 
 
 
Kost & Träningsdagbok för gym, 349:-
Kost & Träningsdagbok för Crossfit/funktionell träning, 349:-
2-pack shakers, 149:-
Svart t-shirt, 239:-
Träningslinne svart eller rosa, 259:-
Svart vindjacka, 349:-
Miniband Heavy, 59:-
Miniband Extra Heavy, 59:-
Kokbok - "Helt vanlig mat", 249:- (ange antal ex nedan)
 
Blå
Grön
Rosa
Lila
 
 
 
 
 
 

OBSERVERA! Det ska komma upp en text under formuläret en stund efter att du tryckt på "Skicka", scrolla annars upp och kolla om någon ruta är felaktigt ifylld.

Godkänd för F-skatt

Orgnr: 559177-1125

© 2020 Copyright Peppkampen AB